Indie Game: The Movie

Dansk

Jeg har set Indie Game: The Movie, og det du bør også.

Det er lanceringsdag for Super Meat Boy på Xbox Live Arcade, men spillet er ingen steder at finde blandt promoverede spil. Frustrationen vælter hæmningsløst ind over Team Meats programmør Tommy Refenes, der øjeblikkeligt fyrer en vred e-mail af sted til kontaktpersonen hos Microsoft. Det er en situation, der senere resulterede i Team Meats offentlige angreb på Microsoft, men det er også en situation, der slår tonen an for resten af Indie Game: The Movie.

Dokumentarfilmen er nemlig ikke ligefrem det visuelle svar på lykkepiller, men derimod en deprimerende rejse igennem følelser som lykke, håbløshed og absolut kaos. Det er en trist fortælling om omkostningerne ved at satse hele ens tilværelse på et projekt, hvor alt er knald eller fald – som regel med sidstnævnte som det mest frygtede, men oplagte resultat.

Læs resten af anmeldelsen hos Gamers Globe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *